top of page

In deze 7 theezaken warm je je deze winter op in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen. Tijdens deze koude regenachtige periode kunnen we wel een warm kopje thee gebruiken.

“Mijn dochter en ik deden al wat ervaring op in de wijnzaak van mijn man. Maar aangezien mijn dochter Margaux een grote passie voor thee had, hebben we samen een opleiding tot theesommelier gevolgd”, vertelt Claudine. “Binnen onze wijnzaak zijn we met een gezellig theewinkeltje gestart. We willen dat mensen de kans krijgen om thee in een warme en knusse sfeer te ontdekken. We maken daarom gebruik van geurpotjes, zodat de klanten de aroma’s van de thee kunnen ervaren voor ze een keuze maken.”

“We werken met losse bladthee, zowel blends als pure thee. We bewaren ze dan ook in grote blikken. Op die manier hebben klanten zelf de vrijheid om exact te kiezen hoeveel thee ze kopen. Daarnaast is elk theezakje voorzien van een etiket met de desbetreffende ingrediënten en het zetadvies.”

“Door de thee ter plaatse te verpakken kunnen we de versheid en kwaliteit garanderen. We staan altijd klaar om advies te geven. Zowel ervaren theedrinkers als mensen die nog maar net in de theewereld zijn gestapt, zijn welkom.”

Comments


bottom of page