top of page

Assortiment losse thee

De smaak van echte thee

Assortiment losse thee

Losse thee is kwalitatief beter dan builtjes. Dit komt omdat losse thee vaak grotere theeblaadjes bevat en minder gebroken bladeren en stof.

Dit resulteert in een betere smaak en aroma, omdat de theeblaadjes meer ruimte hebben om zich te ontvouwen tijdens het zetten van thee.

Vanwege de betere kwaliteit van de theeblaadjes kunnen losse theeën vaak een complexere en rijkere smaak hebben..

Losse thee vraagt minder verpakkingsmateriaal en produceert minder afval wat een betere keuze kan zijn als je milieubewust bent.

Losse thee kan in eerste instantie duurder lijken maar de prijs is gunstiger als je bedenkt dat je minder thee nodig hebt per kopje..

Als je op zoek bent naar de beste smaak en bereid bent om meer aandacht te besteden aan het zetten van thee, dan is losse thee de beste keuze!

Om kwaliteit en versheid te kunnen garanderen werken we enkel met losse bladthee. Onze theeën worden selectief gekozen en voorzien van een eigen naam. Om u wegwijs te maken in ons assortiment, werken we met thee-geurpotjes zodat u in onze zaak de geur kan beleven en de juiste keuze kan maken. Elk zakje thee vanaf 50 gram voorzien we van een label waarop de ingrediënten en ons zetadvies staan, zodat uw kopje thee volgens de regels van de kunst kan gezet worden. 

bottom of page